Τρόποι Αποστολής – Παράδοση Προϊόντων

Πολιτική Αποστολής & Παράδοσης Προϊόντων

Σκοπός του e-laser.gr, είναι κάθε παραγγελία να σας ικανοποιεί 100%. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αποστέλλουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας το ταχύτερο δυνατό. Μόλις γίνεται η παραγγελία σας ο πελάτης ενημερώνεται μέσω e-mail για τους χρόνους καθώς και τον τρόπο παράδοσης που έχει επιλέξει κατά την διαδικασία της παραγγελίας του .

Τρόποι Αποστολής – Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-laser.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τρεις εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική και Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή το πολύ την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 4 κιλών είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή με Courier

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 500,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 15 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, προτιμάται η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει μέσω με πρακτορείου μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας κατά την αγορά τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια βοήθεια σε αυτό μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

3. Παραλαβή από την έδρα μας στην Θεσσαλονίκη

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την ημέρα που μπορεί να γίνει η παραλαβή τους.

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing