Η Εταιρία

Είμαστε κοντά σας από το 1982 με πάθος γι' αυτό που κάνουμε.
Προμηθεύουμε την αγορά με αξιόπιστα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας & απαράμιλλη υποστήριξη πελατών.

Σας ευχαριστούμε!

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε την καλύτερη
εταιρία λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικών και
συναφών ειδών. Το καταφέρνουμε γιατί
βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία μας, στα
στελέχη μας καθώς & στους έμπιστους προμηθευτές μας.

Αξιές

Οι βασικές αξίες μας είναι η ακεραιότητα, η
υπευθυνότητα, ο σεβασμός στους πελάτες μας,
η τεχνική υψηλών προδιαγραφών, η ποιότητα των
προϊόντων & υπηρεσιών μας και οι σχέσεις
εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές ώστε
να υπάρχει συνέχεια και στο μέλλον.

Όραμα

Ξεκινήσαμε πριν από 40 χρόνια περίπου με το
όραμα να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες
υψηλών προδιαγραφών στις πιο ανταγωνιστικές
τιμές πάντα με σεβασμό στους πελάτες και
τους προμηθευτές μας.
Συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας
με το ίδιο πάντα όραμα!

Τι προσφέρουμε

Για 40 χρόνια τώρα η Κωστόπουλος Bros Ο.Ε. προσφέρει στην Ελληνική αγορά όλη την γκάμα προϊόντων ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού υλικού, προϊόντων ήχου & εικόνας, δορυφορικά προϊόντα, δικτυακά, εργαλεία και πολλά άλλα.

Υποστήριξη

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά καλύπτονται από την εγγύηση του προμηθευτή και την δικιά μας υποστήριξη που αφορά όχι μόνο το presales αλλά και το after sales. Σε εμάς μπορείτε να βασιστείτε ότι όχι μόνο θα παραλάβετε ποιοτικά προϊόντα αλλά και απαράμιλλη υποστήριξη!

Ιστορία

Το 1982 όταν ιδρύθηκε η Κωστόπουλος Bros Ο.Ε. η αγορά των ηλεκτρονικών στην Θεσσαλονίκη δεν ήταν μεγάλη και ανταγωνιστική. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία μας, με σύμμαχο την αξία των συνεργατών μας & την εμπιστοσύνη των πελατών μας, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στον χώρο των ηλεκτρονικών. Σας ευχαριστούμε!

Συνεργασίες!

Η E Laser πάντα έδινε και δίνει μεγάλη σημασία και αξία στις συνεργασίες. Συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους προμηθευτές ηλεκτρονικών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι αποκλειστικές εισαγωγές μας είναι απόδειξη των σωστών βάσεων που έχουμε βάλει όσο αναφορά μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού.

Βρείτε σε μας

Υποστηρίζουμε όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε αυτό αφορά ερωτήσεις πριν ή και μετά την πώληση, είτε αυτό αφορά αλλαγές & αναβαθμίσεις σε software αλλά και hardware. Είμαστε πάντα κοντά σας ώστε να κάνετε πάντα την σωστή επιλογή και επομένως να μείνετε ευχαριστημένοι.

Επιλέγουμε για σας πάντα ποιοτικά προϊόντα γιατί θέλουμε να δημιουργούμε και να διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας. Συνεργαζόματε μόνο με έμπιστους προμηθευτές και εξασφαλίζουμε ότι οι εισαγωγές μας καλύπτουν όλες τις διεθνείς ποιοτικές προδιαγραφές.

Οι περισσότερες επιβεβαιωμένες αποστολές μας γίνονται αυθημερόν και συνεργαζόμαστε με έμπιστες και γρήγορες μεταφορικές εταιρίες ώστε να παραλαμβάνετε άμεσα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Φυσικά είμαστε εδώ για να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την αποστολή σας.

Η μεγάλη γκάμα των προμηθευτών μας εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα στο κατάστημά μας είναι στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς καμία έρευνα τιμών, την έχουμε κάνει εμείς για εσάς. Είμαστε τόσο σίγουροι γι’ αυτό που υποστηρίζουμε ότι αν βρείτε το ίδιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή τότε θα σας το δώσουμε με έκπτωση 10% κάτω από την τιμή που το βρήκατε.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα. Δεν κάνουμε ποτέ Drop Shipping. Όλα μας τα προϊόντα βρίσκονται ή στο κατάστημα ή στην αποθήκη μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε στο φυσικό μας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, Αγίου Δημητρίου 61 & Παστέρ 1.

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing