Αποστολή & Αξίες

Αποστολή E Laser

Αποστολή μας είναι να είμαστε με διαφορά η καλύτερη εταιρεία λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των ανθρώπων είτε είναι πελάτες μας είτε χρήστες των προϊόντων μας συνεχώς και παντού. Ταυτόχρονα έχουμε ως αρχή μας να προσφέρουμε με μοναδικό τρόπο εμπειρία, προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους.

Αξίες E Laser

Οι αξίες μας στη E Laser μας καθοδηγούν στις καθημερινές δραστηριότητες και αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη της εταιρείας μας για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ακεραιότητα
Τηρούμε πιστά όλους τους κανόνες δεοντολογίας και έχουμε ως αρχή αυστηρό επαγγελματισμό στον τρόπο που εργαζόμαστε και που υποστηρίζουμε όλους μας τους πελάτες. Η επιτυχία της E Laser βασίζεται στις ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό είμαστε πάντα ειλικρινείς και άμεσοι.

Υπευθυνότητα
Θεωρούμε τις προκλήσεις των πελατών μας ως δικές μας και εξασφαλίζουμε ότι το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την προσωπική και επαγγελματική μας συμπεριφορά. Μας ενδιαφέρει το έργο μας να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά και εργαζόμαστε έχοντας πάντα αυτό ως γνώμονα.

Σεβασμός στην διαφορετικότητα
Έχουμε ως αρχή να σεβόμαστε την διαφορετικότητα του καθενός και θεωρούμε ότι ο καθένας μπορεί να συμβάλλει με διαφορετικό τρόπο στην ανάπτυξη και την καινοτομία.

Τεχνική υψηλών προδιαγραφών
Οι τεχνικές υψηλών προδιαγραφών είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές που συναντάται σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών μας. H συνεχής αναζήτηση για υψηλά πρότυπα ποιότητας θεωρούμε ότι είναι προς όφελος των πελατών και εγγυάται την αξιοπιστία μας.

Συνέχεια
Από την την πρώτη στιγμή δημιουργίας της E Laser έως και σήμερα, δύο γενιές επαγγελματιών μετέδωσαν τη γνώση και την εμπειρία τους βάζοντας γερές βάσεις και ανοίγοντας το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Παρόλο που οι γενιές αλλάζουν, η βαθιά γνώση και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας συνεχίζουν να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Μαθαίνουμε από το παρελθόν έχοντας πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον.

Σεβόμαστε τους ανθρώπους
Οι άνθρωποι της E Laser είναι η δύναμή μας. Αντιμετωπίζουμε όλους τους εργαζόμενους στην E Laser με σεβασμό έτσι ώστε να αισθάνονται περήφανοι για την διαφορετικότητά τους, την μοναδικότητά τους και την συμβολή τους στο έργο μας.

Εργαζόμαστε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα
Από τους βασικότερους μας στόχους είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Θέλουμε να καινοτομούμε και να επιμορφώνουμε τους ανθρώπους μας ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις διαρκώς μεγαλύτερες και εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Σκεφτόμαστε ανεξάρτητα
Προσπαθούμε πάντοτε να είμαστε αξιόπιστοι, αντικειμενικοί και αμερόληπτοι σύμβουλοι σε ότι αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Απορρίπτουμε οτιδήποτε μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή από το να εργαζόμαστε σύμφωνα με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Σχεδιάζουμε το μέλλον
H E Laser εδώ και 30 χρόνια είναι μία πλήρως βιώσιμη επιχείρηση. Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, ενθαρρύνουμε την επιχειρηματικότητα και σχεδιάζουμε με σταθερά βήματα το μέλλον.

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing