Ποιότητα

Η κύρια και αποκλειστική επιδίωξη της E Laser, ως εισαγωγέας ηλεκτρονικών προϊόντων, είναι η παροχή αξιόπιστων λύσεων σε όλους εσάς μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας καθώς και των συνεπαγόμενων υπηρεσιών τους. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας, αφού θεωρούμε ότι η πρόκληση μας είναι να εκπληρώσουμε με αποτελεσματικό τρόπο τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εφαρμογής του κάθε πελάτη. Επιπλέον, η E Laser επικεντρώνεται στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών, σύντομων χρόνων παράδοσης και κατάλληλης αντιμετώπισης πιθανών παραπόνων με αμεσότητα. Έτσι, προωθείται η σχετική ικανοποίηση του πελάτη και συνεπώς βελτιώνεται η αντίστοιχη δέσμευση.

Από την πλευρά μας, η προϋπόθεση για την αξιοπιστία είναι το επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων μας. Προκειμένου ως E Laser να εξασφαλίσουμε την ποιότητα όλης της γκάμας των προϊόντων σε ολόκληρο το φάσμα και σε όλα τα στάδια της διάθεσής τους στην Ελληνική αγορά, εφαρμόζουμε αυστηρές και εκτεταμένες διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας, αξιοποιώντας την εμπειρία του άρτια καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε, σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες μας σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα, οικονομικές τιμές και συνεχή υποστήριξη! Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της E Laser συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών προτύπων διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο της ποιότητάς τους. Η ποιότητα των προϊόντων μας αναγνωρίζεται περαιτέρω, μέσω των διάφορων σχετικών σημάτων ποιότητας, που έχουν χορηγηθεί από τους αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς, και που πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο επίπεδο της συμμόρφωσης τους με τις απαιτήσεις αυστηρών προτύπων.

Για την E Laser εξασφάλιση ποιότητας σημαίνει:

Εφαρμογή διεθνών προτύπων διασφάλισης της ποιότητας.
Αυστηρός έλεγχος σε όλες τις φάσεις διάθεσης από αρμόδιο προσωπικό με τα απαραίτητα προσόντα και την ανάλογη κατάρτιση.
Συνεχής βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων.
Επένδυση σε νέες υποδομές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η E Laser επενδύει συστηματικά στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών διάθεσης και ελέγχου για όλα τα προϊόντα μας, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ετσι να είστε σίγουροι ότι φροντίζουμε πάντοτε να διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ποιοτικά προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό που παρέχουν πιστοποιημένα ποιοτικά προϊόντα. Οι εισαγωγές των προϊόντων μας καλύπτονται από εγγύηση και διαθέτουν όλες τις ποιοτικές προϋποθέσεις ώστε να είναι άκρως ανταγωνίσημα στην ελληνική αγορά.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να επικονωνήσετε μαζί μας.

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing