Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών πιστωτικών καρτών

Ασφάλεια συναλλαγών πιστωτικών καρτών στην Τράπεζα

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το κατάστημα e-laser.gr χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών Secure Online Payment στο περιβάλλον της Τράπεζας.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτομάτως σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Ασφαλών Πληρωμών της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard ή άλλους πιστωτικούς οργανισμούς καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Ασφάλεια συναλλαγών πιστωτικών καρτών στην Alpha Bank

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, ή κάρτα Euroline, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Το e-laser.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (SSL 128 Bit) για τις συναλλαγές σας.

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, το κατάστημα e-laser.gr, για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την πληρωμή της, σας ανακατευθήνει στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank με την μέθοδο redirection (ανακατέυθυνση).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha – eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολο κρυπτογράφισης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με την χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Έτσι τα στοιχεία της κάρτας σας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μια που η διαδικασία γίνεται μέσω του συστήματος ανακατεύθυνσης (Redirection).

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μεταφέρεστε αυτομάτως σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Ασφαλών Πληρωμών της Alpha Bank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από το περιβάλλον της τράπεζας στην VISA, την MasterCard ή άλλους πιστωτικούς οργανισμούς καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing