Τρόποι Πληρωμής

Κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής).

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

 

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, ή κάρτα Euroline, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Το e-laser.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (SSL 128 Bit) για τις συναλλαγές σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha – eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολο κρυπτογράφισης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με την χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Έτσι τα στοιχεία της κάρτας σας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μια που η διαδικασία γίνεται μέσω του συστήματος ανακατεύθυνσης (Redirection).

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Κωστόπουλος Bros Ο.Ε. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2310 286 406) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω email (στο info@e-laser.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

Alpha Bank

IBAN: GR6201404090409002002001056

Eurobank

IBAN: GR1102606900000410201172867

Τράπεζα Πειραιώς (WinBank)

IBAN: GR6701712150006215142551215

 

* ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : Κωστόπουλος Bros Ο.Ε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής, (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα (πελάτη). Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της συναλλαγής και επομένως της αποστολής της παραγγελίας σας. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε να κάνετε την κατάθεση / μεταφορά χρησιμοποιώντας την ίδια τράπεζα.

 

4. Πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, τότε μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Αυτό φυσικά είναι δυνατόν, μόνο εφόσον έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα” κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της αγοράς σας. Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του καταστήματός μας.

 

5. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας είτε το υπόλοιπο που έχετε στο PayPal είτε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια. Το e-laser.gr συνεργάζεται με το PayPal για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (SSL 128 Bit) για τις συναλλαγές σας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς το ασφαλές περιβάλλον του PayPal, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μια που η διαδικασία γίνεται μέσω του συστήματος ανακατεύθυνσης (Redirection).

Δημιουργία : Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων - Web Design | Internet Marketing